ʻO ka ʻauʻau ʻauʻau ʻauʻau ʻauʻau no ka ʻauʻau SPA whirlpool ʻauʻau wela

Inā ʻoe e ʻimi nei e hoʻololi i kou ʻano a pale paha i kāu mau lako mai nā keiki a me nā holoholona, ​​aia kēia mau uhi e kōkua.
Loilo kūʻokoʻa mākou i nā waiwai a me nā lawelawe i manaʻo ʻia.Loaʻa paha iā mākou ka uku inā kaomi ʻoe i ka loulou a mākou e hāʻawi ai.E aʻo hou aku.
Inā ua hoʻohui ʻoe i ka nui o nā uluna a me nā pākeke akā ʻaʻole makemake ʻoe i ke ʻano o kou sofa, aia kahi ala maʻalahi e hoʻololi ai i loko o nā minuke me ke kūʻai ʻole ʻana i nā lako hou: hoʻohui i nā pale pale.Hāʻawi nā pale pale maikaʻi i kahi ʻano hou i ka wā e pale ana i nā lako mai ka clutter o ke ola o kēlā me kēia lā, ʻoi aku ka nui inā loaʻa iā ʻoe nā holoholona a i ʻole nā ​​​​keiki ma kou home.
"Pono ʻoe e noʻonoʻo e pili ana i ka lole ʻoi aku ka maikaʻi no kou sofa," wahi a ka mea hoʻolālā hanana ʻo Jung Lee, ka mea hoʻokumu o Fête, Jung Lee NY a me Slowdance."No ka laʻana, inā loaʻa iā ʻoe nā holoholona, ​​​​pono ʻoe i nā lole aloha holoholona."
Loaʻa nā pale paʻa i nā ʻano nui, nā lole a me nā kala e hoʻohālikelike ai i kēlā me kēia sofa, ʻelua noho sofa a i ʻole ka noho lima.No ke ʻano o ka hihia āu e ʻimi nei, he nui nā koho o kēia papa inoa no ka pale a me ke ʻano.No ka loaʻa ʻana o nā uhi hihia maikaʻi loa, ua noiʻi mākou i ka māhele a nānā i nā mea e like me ka nui, nā mea, a me nā ʻōlelo aʻoaʻo mālama.
Hoʻopili wale ia i nā sofa ma waena o 66 a 90 mau ʻīniha ka lōʻihi, no laila e ʻike pono e ana i kāu ma mua o ke kauoha ʻana.
I ka manawa e ʻimi ai i nā uhi paʻa i kūpono i ka hapa nui o nā sofa, mai nānā ʻoe ma mua o Relaxed 2-Pack stretch microfiber slipcover.Loaʻa i loko o 26 kala a me ʻehā nui (mai ka liʻiliʻi a hiki i ke ʻano nui), kūpono kēia hihia i nā ʻano like ʻole o nā kumu aesthetic, e pale ana i nā lako makamae mai nā splashes a me nā stains, e lilo ia i kekahi o nā hihia maikaʻi loa.E noho ana ka mea non-slip polyester a me ka spandex i ka wā e nānā ana ʻoe i ka TV a i ʻole kāu mau keiki e lele ma luna o kahi moe.
Inā hoʻokahe nā keiki i ka wai ma luna o ka poʻi, e hoʻolei wale i loko o ka mīkini holoi no ka maʻalahi o ka hoʻomaʻemaʻe.E ʻoluʻolu hoʻi i ke kaʻina hoʻonohonoho lōʻihi e like me ka hoʻokomo ʻana o kēia hihia i 10 mau minuke.E ʻokoʻa nā kumukūʻai ma muli o ka nui a me ke koho kala.
Nā kikoʻī huahana: Nui: liʻiliʻi a ʻoi aku ka nui;pili nā nui i ka nui i koho ʻia |Mea: polyester, spandex |Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana: hiki ke holoi ʻia i ka mīkini, ʻaʻole hoʻomaʻemaʻe a hao paha
Inā ʻoe e ʻimi nei i nā hihia maikaʻi loa i hiki ke kūʻai aku ʻoiai e hāʻawi ana i ka pale, e noʻonoʻo i kēia koho mai Ameritex.ʻO nā mea microfiber paʻa wai e pale aku i nā lako mai ka paʻipaʻi ʻana a me nā ʻeleʻele ʻoiai e noho māmā a ʻoluʻolu.Hiki ke hoʻololi i kēlā me kēia pākeʻe, i loaʻa i nā ʻano ʻewalu a me 10, ma waena o nā kala ʻelua, e lilo ia i mea koho maikaʻi loa e hui pū me nā ʻano mea lako a me nā mea hoʻonaninani.
E ʻoluʻolu e hoʻomaopopo ʻoe he uhi duvet kēia no laila ʻaʻohe ona kaula, nā kī a i ʻole Velcro e hoʻopaʻa ʻia ma kahi.Eia nō naʻe, ʻaʻole koi ʻia kahi hoʻonohonoho paʻakikī, a hiki iā ʻoe ke hoʻohana iā ia ma kahi moe, ma kou noho kaʻa, a ma waho paha.I ka wā e hoʻomaʻemaʻe ai, e holoi wale i ka mīkini i ka wai anuanu a maloʻo ma lalo.
ʻIke Huahana: Nui: 30 x 53 iniha, 30 x 70 iniha, 40 x 50 iniha, 52 x 82 iniha, 68 x 82 iniha, 82 x 82 iniha, 82 x 102 iniha a me 82 x 120 iniha |Maikaʻi: Extra Fine Fiber |Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana: holoi mīkini holoi anu, hoʻomaloʻo haʻahaʻa
Loaʻa i nā kala he 20, ʻo kēia uhi hiki ke hoʻohuli a pale ʻole i ka wai i kāu mau lako mai ka lauoho holoholona i makemake ʻole ʻia.
ʻO ka mālama ʻana i nā holoholona hiki ke lilo i hana manawa piha ma mua o ka hele wāwae, ka hānai ʻana, ka pāʻani ʻana me ka hoʻomaʻemaʻe.ʻO kahi pahu L-like paʻa, wai a ʻoluʻolu hoʻi e maʻalahi kēia hana hope.ʻO kahi uhi microfiber mānoanoa e kōkua i ka mālama ʻana i kāu mau lako mai ka lauoho pipi a pale i nā ʻōpala a me nā waimaka i makemake ʻole ʻia.
No ka hoʻopaʻa ʻana iā ia, ʻo ka uhi quilted hoʻohuli ʻia e hōʻike ana i nā paipu pua e hoʻokomo ʻia i loko o ke āpau ma waena o ka hoʻomaha lima a me kahi hapa o ka noho.E hoʻomanaʻo ʻaʻole i hoʻolālā ʻia kēia uhi no ka uhi piha ʻana i kāu sofa ʻāpana, no laila inā ʻoe e ʻimi nei i kahi uhi e mālama ai i nā pōpoki mai nā ʻaoʻao o kou sofa, ʻaʻole kēia ka uhi maikaʻi loa.
Hiki ke holoi ʻia ka mīkini me ka mea holoi haʻahaʻa a loaʻa iā ʻoe i ʻekolu nui a me 20 mau koho kala, no laila e ʻike ʻoe i kahi e hoʻohālikelike ai i kāu mea hoʻonaninani home.E ʻokoʻa nā kumukūʻai ma muli o ka nui a me ke koho kala.
Nā kikoʻī huahana: Nui: mai ka liʻiliʻi a hiki i ka nui nui;Aia nā nui i ka nui i koho ʻia |Mea: microfiber |Nā ʻōlelo aʻoaʻo mālama: Holoi mīkini me ka mea holoi maʻalahi, ʻaʻole e hoʻomaʻemaʻe
Inā ʻoi aku ka nui o kāu ʻāpana ma mua o nā ana i hōʻike ʻia, ʻaʻole kūpono paha ka uhi āpau iā ʻoe.
Nui nā hale i kahi hui i loko o ka lumi lumi no ka mea hāʻawi lākou i kahi noho ʻoluʻolu no nā poʻe he nui i ka manawa like.Eia naʻe, hiki ke paʻakikī ka loaʻa ʻana o nā hihia kūpono loa iā lākou i ka nui o ka hoʻonohonoho.Hana ʻia ka ʻeke Paulato L-ʻano o Ga.I.Co mai ka pulupulu palupalu, velvety bi-stretch, ʻo ia ka mea ʻoi loa a hiki ke holoi ʻia i ka mīkini.Hoʻokahi nui kūpono i nā sofa a pau.
Hoʻopaʻa paʻa i nā kaula elastika a me nā pale.He kumu kūʻai iki, akā ʻo ka uhi kikokikona e hoʻohui i ka leo a me kahi hiʻohiʻona kiʻekiʻe i ʻole nā ​​uhi ʻē aʻe.Hoʻohui ʻia nā pillowcases like.
Huahana Huahana: Nui: 70 ″ i 139 ″ x 40 ″ i 70 ″ |Mea: 100% polyester, GFSS hōʻoia |Nā ʻōlelo aʻoaʻo mālama: Holoi ka mīkini i ke anu, mai hao a maloʻo hoʻi.
ʻO ka sofa Loveseat liʻiliʻi a ʻoluʻolu he kūpono no nā wahi liʻiliʻi.Loaʻa i loko o 37 mau waihoʻoluʻu ʻoliʻoli, ʻo kēia ʻāpana hoʻomaha hoʻokahi ʻāpana ʻelua-noho uhi uhi sofa e hōʻike ana i nā heleuma ʻaʻole paheʻe no kahi kūpono paʻa.
ʻO ka sofa Loveseat liʻiliʻi a ʻoluʻolu he kūpono no nā wahi liʻiliʻi.Loaʻa i loko o 37 mau waihoʻoluʻu nani, ʻo ka Relaxed Stretch Loveseat ka uhi sofa ʻelua noho maikaʻi loa no ka mea he ʻāpana hoʻokahi a loaʻa nā heleuma ʻaʻohe paheʻe no kahi kūpono paʻa.
Nui: 59 x 35 x 33 iniha |Mea: polyester |Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana: hiki ke holoi ʻia i ka mīkini, ʻaʻole hoʻomaʻemaʻe a hao paha
Hiki ke paʻakikī ke uhi ʻana i nā sofa nui a me nā ʻāpana ʻāpana, ʻoiai inā ʻoe e ʻimi nei i nā uhi e pale ai i ka sofa hope a me nā hoʻomaha lima.He 91 ″ x 134 ″ kēia slipcover nui mai Mysky a kūpono i nā sofa a hiki i 95 ″ ākea.
Loaʻa i nā waihoʻoluʻu ʻewalu, ʻike ʻia kēia uhi quilt i kahi hiʻohiʻona hili ʻia a me nā ʻaoʻao fringed no kahi koho kaila e hoʻohālike ai kēia uhi quilt me ​​he quilt.He koho maikaʻi kēia hoʻolālā no ka poʻe makemake e wehe i kā lākou hihia ke hiki mai nā malihini.Eia nō naʻe, ʻaʻole kūpono kēlā mau hili no nā holoholona, ​​​​no ka mea hiki iā lākou ke hoʻopili maʻalahi i ko lākou mau wāwae.
No ka hoʻouka ʻana, hohola wale i ka duvet ma ka sofa a hoʻopaʻa iā ia a puni nā cushions.Hiki ke wehe maʻalahi a hoʻolei ʻia i ka holoi ʻana i ka wā e hoʻomaʻemaʻe ai.
Huahana Huahana: Nui: 91 x 134 iniha (XX Nui) |Material: 30% pulupulu a me 70% microfiber |Nā ʻōlelo kuhikuhi mālama: Hiki ke holoi ʻia i ka mīkini
Ke hōʻike nei i kahi hoʻolālā buckle, nā waihoʻoluʻu kūʻokoʻa a me kahi hoʻolālā hiki ke hoʻohuli, hele maikaʻi kēia hihia me nā ʻano kāhiko he nui.
ʻOi aku ka mānoanoa ma mua o nā hihia ʻē aʻe, a ʻoiai e hana ana, ʻaʻole like ia.
Inā hele pololei kāu pipi i ka moena ma hope o ka pāʻani ʻana i waho, e koho i ka FurHaven Waterproof Reversible Furniture Protector Cover i mea e maloʻo ai kou wahi moe a ʻala ʻole.
ʻO ka sofa he 117 x 75 x 0.25 iniha a ʻo ka mea wai hiki ke holoi ʻia i ka mīkini e pale i kāu mau lako mai ka hulu, nā paw paw, nā ʻōpala, ka lepo a me ka pōʻino wai.Hoʻopaʻa nā heleuma uluna i ka lole quilted ma nā ʻaoʻao ʻekolu no ka hoʻopaʻa ʻana, ʻoiai ʻo ke kaula hope elastic ikaika e pale ai i ka neʻe ʻana a i ʻole ka paheʻe.Loaʻa ka hihia i ʻelua kala a me ʻeono nui.
Nā kiko'ī Huahana: Ka nui: Nā ana o ka sofa 117 x 75 x 0.25 inches |Mea: lole uea wai ole |Nā ʻōlelo aʻoaʻo mālama: Holoi ka mīkini i ke anu ma kahi kaʻawale, hoʻomaloʻo a maloʻo paha, ʻaʻole hoʻokahe
He mea koʻikoʻi ʻo Stretch i ka wā e ʻimi ai i nā pale pale e uhi ai i nā pihi āpau a me nā puʻupuʻu i kou sofa.ʻO Chun Yi 4pcs Set o 3 Seater Stretch Sofa Sofa Covers i hana ʻia me ka palupalu, lōʻihi, ʻoi loa ke ʻano, kūpono i nā mea e hoʻopili ai i ke kino sofa holoʻokoʻa a me kēlā me kēlā me kēia noho kaʻawale, hana ʻia ka mea me 80% polyester a me 20% spandex, paʻa a paʻa .
Loaʻa ka breathable jacquard tartan fabric ma 27 shades, me nā neutrals a me nā kukui.Hele mai ʻo ia i ʻekolu nui, mai ka waena a hiki i ka nui keu.No ka hoʻomaʻemaʻe, holoi kaʻawale ka mīkini a maloʻo i ka wela haʻahaʻa.
Nā kikoʻī Huahana: Nui: 20 a 27 x 20 a 25 x 2 a 9 ʻīniha (cushion), 57 a 70 x 32 a 42 x 31 a 41 iniha (medium sofa), 72 a 92 x 32 a 42 x 31 ″ a 41 ″ (sofa nui), 92″ i 118″ x 32″ i 42″ x 31″ i 41″ (sofa nui nui) |Nā mea waiwai: polyester, spandex |'Ōlelo Manaʻo: Holoi kaʻawale ka mīkini, maloʻo ma ka wela haʻahaʻa
ʻAʻole e hoʻohui ka uhi plastik i ke ʻano a i ʻole ka ʻālohilohi i kou sofa, a ʻo kona ʻano ʻala a me ka ʻili ʻole hiki ke hōʻino i ka aesthetics.
Hiki i nā mākua pipi ke nānā aku e mālama i kā lākou mau lako hale a paʻa ke hoʻohana i ka Protecto Better Than Plastic Slipcover, i hoʻolālā ʻia e pale i ka lepo i makemake ʻole ʻia, ka lauoho a me nā ʻili.
Hiki ke nānā aku i ka vinyl plastik maʻemaʻe ʻaʻole hoihoi, ʻoiai inā ʻo kou sofa ke kikowaena o kou wahi noho.Eia nō naʻe, mālama ia i ka moena maʻemaʻe a maʻemaʻe a he koho maikaʻi loa ia no nā ʻīlio hou i hoʻomaʻamaʻa potty.
ʻO ke ana ʻana he 96 x 40 x 42 iniha, ʻo ka nui nui a me ka hoʻolālā zippered e mālama i ka sofa holoʻokoʻa i pale ʻia a hoʻopaʻa ʻia, e hoʻolilo iā ia i slipcover mahalo nui i waena o nā mea kūʻai.Inā pono ʻoe e wehe, wehe wale ia a waiho i loko o kāu keʻena keʻena a hiki i ka wā e pono hou ai.
E hoʻonani i kou wahi noho me ka Winston Porter Patchwork Cushion Cover me ka pahu scalloped.Loaʻa i nā kala like ʻole, loaʻa kēia ʻeke i ka lalo scalloped a me nā ʻano ulana like ʻole, me nā mea paʻa a me nā pua.
ʻAʻole kūpono ia i nā sofas nui loa, akā kūpono ia i kahi sofa liʻiliʻi a i ʻole nā ​​sofa noho ʻelua.Hoʻopaʻa ʻia nā kaula elastic ma kahi.ʻO nā pale lima microfiber pale a me ka UV he mea aloha holoholona a hāʻawi i ka uhi hou a me ka pale mai ka lole a me ka waimaka o kēlā me kēia lā.Eia kekahi, he māmā, ʻoi aku ke kaumaha ma mua o 3 paona, no laila maʻalahi ke lawe ʻana, a ma hope o ka hoʻohana lōʻihi ʻia, hiki ke holoi ʻia i ka mīkini.
Nā kiko'ī Huahana: Nui: 66 ″ x 22 ″, 36 ″ (Maximum Compatible Arm) |Mea: microfiber polyester |Nā kuhikuhi mālama: holoi mīkini
Hana ʻo Velvet i mea mahana, no laila, inā ʻoe e noho ana i kahi mahana wela, pono ʻoe e pale i ka velvet.
Me kona ʻano palupalu a me kona hiʻohiʻona nani, hiki i ka velvet ke hoʻonui koke i ke ʻano o kahi lumi.ʻO ka Mercer41 Stretch Velvet Plush Freestanding Box Cushion Sofa Cover he 92 x 42 x 41 'īniha a me nā kaula elastic e hoʻopaʻa i ka uhi i nā ʻaoʻao a me nā ʻaoʻao o ka sofa, ʻoiai ʻo kāna lole hoʻohui e mālama i ka palupalu a palahalaha.ʻO ka mea maikaʻi loa, ʻo ia ka wrinkle-free, no laila ke nānā mau ʻia ka maʻemaʻe a me ka poni ʻia, e pale ana i kāu mau lako mai ka nahae, ka wai, a me nā ʻili.
Inā haumia, e hoʻolei i ka uhi i loko o ka mīkini holoi a e like ia me ka mea hou ma lalo o hoʻokahi hola.ʻO kēia velvet kūʻokoʻa ʻeleʻele he aloha holoholona a loaʻa iā ʻoe i ʻewalu malu, e ʻae iā ʻoe e koho i ka malu kūpono e kūlike me ke ʻano o kou lumi.
Huahana Huahana: Nui: 92 ″ x 42 ″ x 41 ″, 25 ″ (Maximum Compatible Arm) |Mea: velvet |Manaʻo mālama: Hiki ke holoi ʻia ka mīkini, hoʻohana i nā mea hoʻomaʻemaʻe wai wale nō
No kahi hiʻohiʻona ʻoluʻolu, e noʻonoʻo i ka Cotton Duck Casual Loveseat Cover, i hele mai me kahi kāʻei kahe a me ke kaula.Loaʻa i nā waihoʻoluʻu like ʻole, he 78 x 60 x 36 iniha kēia mea kūʻai nui loa, e lawa ai ka nui e kūpono i nā ʻano nui like ʻole me ka hāʻawi ʻana i kahi hiʻohiʻona maʻemaʻe a nani i kūpono no nā hale liʻiliʻi a me nā hale nui.hale.
Hiki ke holoi ʻia nā mea pulupulu, ʻokoʻa nā kumukūʻai ma muli o ke koho kala.E hoʻomanaʻo i ka nui o ka lole no nā nui a me nā pale a puni nā lima, no laila e ʻoi aku ka ʻikena wiliwili.
Ua koho mākou i ka Easy Fit Microfiber Two-Piece Stretch Cover ma ke ʻano he uhi maikaʻi loa no ka mea kūpono i ka hapa nui o nā sofas a nānā maikaʻi ʻia i loko o kēlā me kēia lumi, e pale ana i nā lako mai nā ʻōpala a me nā ʻili.Loaʻa kēia uhi paheʻe ʻole a hiki ke holoi ʻia i ka mīkini i nā kala 26 a ʻoluʻolu ke ʻaʻahu.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-08-2023