Midthøstfestival og nasjonaldagsferie

Vi er glade for å informere deg om at for å feire midthøstfestivalen og nasjonaldagen, vil fabrikken vår starte ferien fra 29. september til 2. oktober. Fabrikken vår vil være stengt 29. september og åpne 3. oktober.

29. september er det midthøstfestival, denne dagen vil månen være helt rund, så i tradisjonell Kina vil alle dra hjem for å spise middag med familien.Etter middagen ble månen kommet ut og hevet til midten av himmelen, vi vil be til månen med månekaken og litt annen frukt, for å savne medlemmet som er for langt til å komme tilbake eller gikk bort.

I dag vil de fleste av ungdommene ha grillfest midt på høsten natt, familie eller venner sammen for å ha det gøy.Noen landsbyer i Sør-Kina vil ha Fanta-brenning, som ble bygget som et tårn med noen murstein, det er en liten dør på bunnen, vi vil sette litt halm eller tørr plante for å brenne og legge litt salt i det og trenger noen til å røre opp når det brenner, vil bålet brenne veldig godt og høyt opp for å gjøre himmelen skinnende og ser ut som fyrverkeri.

Vi håper alle arbeiderne og kundene våre får en fin midthøstfestival og ferie sammen med familien.

 

 

 


Innleggstid: 25. september 2023