Fa'afiafiaga i le ogatotonu o le tautotogo & Aso malolo o le Atunu'u

Matou te fiafia e taʻu atu ia te oe ina ia mafai ona faʻamanatuina le Mid-autumn Festival & National Day, o le a amata le matou fale gaosimea i aso malolo mai le aso 29 o Setema i le aso 2 o Oketopa.

O le aso 29 o Setema o le Mid- autumn festival, i lenei aso o le a taamilo atoa le masina, o lea i Saina masani, e o uma tagata i le fale e fai le 'aiga o le afiafi ma aiga iina.Ina ua uma le taumafataga, ona sau lea o le masina ma sii i le ogatotonu o le lagi, ona tatou tatalo lea i le masina ma le keke masina ma isi fua, ia misia le sui usufono ua mamao e toe foi mai pe ua maliu.

I aso nei, o le tele o tupulaga talavou o le a faia le BBQ i le Mid-Autumn ao po, aiga poʻo uo faʻatasi e fiafia.O nisi nu'u i Saina i Saute o le a susunuina Fanta, lea na fausia o se olo ma ni piliki, o loʻo i ai se tamai faitotoa i lalo, o le a matou tuʻuina ni vaomago po o se laau mago e mu ma tuʻu i ai sina masima ma manaʻomia se tasi e faʻafefe. i luga pe a mu, ona mu lelei ai lea o le afi ma maualuga maualuga e pupula ai le lagi ma foliga mai o se afi.

Matou te faʻamoemoe o le a maua e le au faigaluega uma ma a matou tagata faʻatau se tausamiga Mid-autumn fiafia ma aso malolo ma o latou aiga.

 

 

 


Taimi meli: Sep-25-2023