E tasi le aso malolo mo le faamanatuina o le Dragon Boat Festival factory

22 Iuni 2023 o le Dragon Boat Festival i Saina.I le faamanatuina o lenei tausamiga, na tuuina atu e le matou kamupani i le aufaigaluega taitasi se pepa mumu ma tapunia i se tasi aso.

I le Dragon Boat Festival o le a tatou faia ai le dumpling araisa ma matamata i le fetauiga o le vaʻa tarako.O lenei tausamiga e faamanatu ai se tusisolo lotonuu e igoa ia Quyuan.Fai mai o Quyuan o le oti i le vaitafe o lea na lafo ai e tagata le araisa i totonu o le vaitafe e aloese ai mai le tino o Quyuan e utia e isi.Sa fia laveai tagata ia Quanyuan ona o le tele o vaʻa o loʻo alo i le vaitafe.O le mafuaaga lea o le ai ai nei i le dumpling araisa ma fetaui le vaa tarako i lenei tausamiga.

I aso nei, o le alaisa e tele ituaiga eseese, suamalie ma masima, afifi i lau fa'i, lau ofe ma isi, totonu ma aano o manu, pi, masima fuamoa fuamoa, chestnut, mushroom ma isi. E te mana'o e 'ai pe a faitau i lenei tala?:-D

I le taimi nei, o le tuuga tarako e sili atu ma sili atu ona maoae i le itu i saute o Saina.O le tele o nuu e faaalu tupe mo le tuuga ma mananao e manumalo, e le ona o le ponesi ae na o foliga i le itu.

 


Taimi meli: Iuni-23-2023